A VERY MERRY CHRISTMAS!

Today, it’s the most wonderful time of the year. Christmas Eve is a cozy holiday where I wish everyone could enjoy their loved ones. I’m lucky enough to celebrate Christmas with my family, but some are sadly sitting in their loneliness. And at this time of year people are acutely aware of missing family members and loved ones, because it’s such a family time today. So, today I’m honor my missing loved ones.

From me to you all, I wish you a very Merry Christmas!

xoxo, Annika

Idag är det den mest underbara tiden på året. Julafton är en mysig högtid där jag önskade att alla kunde få glädjas med sina närmaste. Jag har turen att fira jul med min familj men vissa blir tyvärr sittande i sin ensamhet. Och vid denna tid på året är människor akut medvetna om saknade familjemedlemmar och nära och kära, eftersom det är en sådan familjetid idag. Så idag hedrar jag mina saknade kära.

Från mig till er alla, önskar jag er nu en riktigt fin God Jul.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 10 =