DARK CHOCOLATE MOUSSE CAKE!

I’ve always been a chocolate person. Which is why I think this cake is so perfect. It’s thick and rich in flavors, is all I need. So I served my guests this cake for Easter and we all enjoyed every bite. And for me, it is very important how the cake/food is presented. I want to feel that I’m ‘eating with my eyes,’ before I’ve even opened my mouth. And actually, It’s the same with my life. Everything I do with some extra touch the more peaceful my life becomes. Smiling is definitely one of the best beauty remedies of life because my eyes see everything!

I really hope you had a lovely Easter and you had a chance to sit back and just relax.

xoxo, Annika

Jag har alltid varit en chokladperson. Det är därför jag tycker att denna tårta är så perfekt. Den är tjock och rik på smaker, det är allt jag behöver. Så jag serverade mina gäster denna tårta till påsk och vi alla njöt av varje tugga. Och för mig är det väldigt viktigt hur kakan/maten presenteras. Jag vill känna att jag ”äter med mina ögon” innan jag ens har öppnat min mun. Och faktiskt, så är det detsamma med livet. Allt jag gör med lite extra beröring desto fredligare blir mitt liv. Leende är definitivt en av livets bästa skönhetsmedel eftersom mina ögon ser allt!

Jag hoppas verkligen att du hade en underbar påsk och du hade en chans att luta dig tillbaka och bara slappna av.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =