DRESSES AND SKIRTS ARE MY JAM!

It has been so cold here in Sweden with a lot of rain and wind during June and half of July. But finally the sun appeared in the sky – absolutely wonderful! My vacation continues for a while, so now I hope we can both swim and sunbathe. And especially during the summer, I love to wear dresses and skirts.

Firstly, I’m obsessed with this dress. It is classically feminine and I love to embrace my femininity. Secondly, the fabric shapes itself against the body and feels so comfortable to my skin. And thirdly, I just love the color tone, nude, because it feels so summery. It was never ingrained in my brain that I “had” to wear a dress or a skirt because I was a girl. I have just always loved them. But the most important reason is that dresses and skirts make me feel beautiful and truly happy. So, now I hope the sun continues to shine on us!

xoxo, Annika

Det har varit så kallt här i Sverige med mycket regn och vind under juni och halva juli. Men slutligen uppenbarade sig solen på himlen – helt underbart! Min semester fortsätter ett tag till, så nu hoppas jag att vi både kan bada och sola. Och speciellt under sommaren så älskar jag att bära klänningar och kjolar.

För det första är jag besatt av den här klänningen. Den är klassiskt feminin och jag älskar att omfamna min femininitet. För det andra så formar sig tyget mot kroppen och känns så skön mot min hud. Och för det tredje älskar jag bara färgtonen, nude, eftersom den känns så somrig. Det har aldrig varit ingrott i min hjärna att jag ”måste” ha på mig en klänning eller en kjol eftersom jag var en tjej. Jag har bara alltid älskat dem. Men den viktigaste orsaken är att klänningar och kjolar får mig att känna mig vacker och riktigt lycklig. Så nu hoppas jag att solen fortsätter att lysa på oss!

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 3 =