ELEGANT CHRISTMAS TREE!

With only 12 days for Christmas, the Christmas tree is an integral part of Christmas. And decorations are simply an anchor to my childhood magical emotions of excitement. Relaxing in the glow of my Christmas tree pulls make my heart really happy. I decorating my Christmas tree in three layers, with Christmas baubles, ornaments and ribbon. When hanging glass baubles, I always hang the larger baubles closer to the centre of the tree to give it more depth. And I use smaller ones towards the ends of the branches and it looks beautiful. And for a look of elegance to the Christmas tree, I also add gold of gorgeous ribbon in the Christmas tree. And finally glitter ornaments to add some sparkle to my spruce.

It takes me days to decorate my Christmas tree to make it magically beautiful. But I love every single second I decorate my spruce. And tomorrow I continue.

xoxo, Annika

Med bara 12 dagar kvar till jul, är julgranen en integrerad del av julen. Och dekorationer är helt enkelt ett ankare till mina barndoms magiska känslor av spänning. Att koppla av i glödet av min julgran gör mitt hjärta riktigt lyckligt. Jag dekorerar min julgran i tre lager med julgranskulor, ornament och band. När jag hänger glas kulorna, hänger jag alltid de större kulorna närmare mitten av trädet för att ge det mer djup. Och jag använder mindre kulor mot grenarna och det ser vackert ut. Och för att titta på elegansen till julgranen lägger jag också till guld av underbara band i julgranen. Och slutligen glitter ornament för att lägga till en gnista i min gran.

Det tar mig dagar att dekorera min julgran så den blir magiskt vacker. Men jag älskar varje sekund som jag dekorerar min gran och imorgon fortsätter jag.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =