Forever in my heart!

A man who will always be in my heart is my nature doctor, Henry Mikolas. He saved my life, not just once but several times. When my new healthy life started, his life unfortunately ended. The last time I talked to Henry, he was pleased that he had done what he was here to do and he was genuinely happy. Henry is still with me but in a different way, and I’m grateful for that!

I honor his memory by living my life as I should – here and now!

xoxo, Annika

En man som alltid kommer att finnas i mitt hjärta är min naturläkare, Henry Mikolas. Han räddade mitt liv, inte bara en gång utan flera gånger. När mitt nya friska liv började, slutade tyvärr hans liv. Sista gången jag pratade med Henry, var han nöjd med att han hade gjort det han var här för att göra och han var genuint lycklig. Henry är fortfarande med mig men på ett annat sätt och det är jag tacksam för!

Jag hedrar hans minne genom att leva mitt liv som jag borde – här och nu!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 5 =