I feel such a happiness!

My beautiful daughter, Nathalie, and I have been working hard today. We have moved furniture so that I can start decorating my new bedroom. We also went to look at furniture to my new living room. But in a strange way, I ended up at the Christmas department and I stayed there. I feel such a happiness in my heart, when my eyes see all the beautiful christmas items. Can imagine there will be many Christmas post here on my blog!

Can already see my Christmas tree in my new living room, a big beautiful sparkling Christmas tree. And hopefully I also have some furniture in the living room! 😉

xoxo, Barbie

Borrowed photo of Nathalie. Lånad bild av Nathalie. 

Min vackra dotter, Nathalie, och jag har jobbat hårt idag. Vi har flyttat möbler så att jag kan börja dekorera mitt nya sovrum. Vi åkte också och tittade på möbler till mitt nya vardagsrum. Men på något konstigt sätt, så hamnade jag på julavdelningen och där stannade jag. Jag känner en sådan lycka i mitt hjärta, när mina ögon ser alla de vackra julartiklarna. Kan föreställa mig att det kommer bli många jul inlägg här på min blogg!

Kan redan nu se min julgran i mitt nya vardagsrum, en stor vacker glittrande julgran. Och förhoppningsvis har jag också några möbler i vardagsrummet! 😉

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + fjorton =