I live my life in heaven while I’m here on earth!

It’s actually my longing that brought me here where I’m today. But it was required that I was strong and free in mind, to achieve my goals. I really want to live my life and take advantage of the time I have here on earth! So, I’m making sure I’m filling my time with positive energies. 

And I can do it, because I’m me! And I really love to smile and feel the life within me! So, I live my life in heaven while I’m here on earth!

xoxo, Annika

Det är faktiskt min längtan som förde mig hit där jag är idag. Men det var nödvändigt att jag var stark och fri i tanken för att uppnå mina mål. Jag vill verkligen leva mitt liv och dra nytta av den tid jag har här på jorden! Så jag ser till att jag fyller min tid med positiva energier.

Och jag kan göra det, för jag är jag! Och jag älskar verkligen att le och känna livet i mig! Så, jag lever mitt liv i himlen medan jag är här på jorden!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × två =