I PUT ON MY BOOTS!

With only 7 days for Christmas, I put on my boots which makes me feel like I’m going to ride Rudolph, with the red nose on a foggy Tuesday night. So even when the darkness has dawned, Rudolph, with his nose so bright, leads my sleigh until Christmas. Rudolph in my mind turns my imagination into reality and it creates such positive emotions within me. The joy and happiness gives me the power to use it as my GPS, as I travel through life on the sled with a bliss in my heart.

Love to control my emotions through the imagination and then listen to my inner feeling. Because it really create a wonderful atmosphere within me and gives me the same exciting feeling as on Christmas Eve.

xoxo, Annika

Med bara 7 dagar kvar till jul, sätter jag på mig stövlarna som får mig att känna som om jag ska rida på, Rudolph, med den röda mulen på en dimmig tisdagskväll. Så även när mörkret har lagt sig, Rudolph med sin näsan så ljus, leder min släde fram till jul. Rudolph i mitt sinne förvandlar min fantasi till verklighet och det skapar så positiva känslor inom mig. Glädjen och lyckan ger mig kraften att använda den som min GPS, när jag genom livet reser på släden med en salighet i mitt hjärta.

Älskar att kontrollera mina känslor genom fantasin och sedan lyssna till min inre känsla. För det skapar verkligen en underbar atmosfär inom mig och ger mig samma pirriga känsla som på Julafton.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =