My new bedroom!

This weekend I have worked so hard to get my new bedroom ready. First, I cleaned the room and then I began to move furniture. My big bed I had to assemble down, piece by piece, and then rebuild it – it took hours. 

My new home, which I now create, truly symbolizes my new life! And I love to work with my entire body and feel how strong I has become. That feeling is indescribably wonderful!

xoxo, Annika

I helgen har jag jobbat så hårt för att få mitt nya sovrum redo. Först, städade jag rummet och sedan började jag flytta möbler. Min stora säng var jag tvungen att montera ner, bit för bit, för att sedan bygga upp den igen – det tog timmar.

Mitt nya hem, som jag nu skapar, symboliserar verkligen mitt nya liv! Och jag älskar att arbeta med hela min kropp och känna hur stark jag har blivit. Den känslan är obeskrivligt underbar!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − sex =