I’m driven by love!

We are born with love and it’s so easy to love life when you are a child. Because when you feel really loved you don’t go the violence errands. So, my conviction is that if everyone should keep the thoughts of love forever, no violence would exist.

I love the road I walk through my life, the road that is wonderful to follow. Where the wind blows in my face and I listen to the voice from my heart. I looked for the rose along the way and find the door of the promised land – just believe in love!

xoxo, Annika

Vi föds med kärlek och det är så lätt att älska livet när man är barn. För när man känner sig genuint älskad går man inte våldets ärende. Så, min övertygelse är att om alla skulle behålla kärlekens tankar hela livet ut, så skulle inget våld existera.

Jag älskar vägen som jag går genom mitt liv, vägen som är underbar att följa. Där vinden blåser i mitt ansikte och jag lyssnar på rösten från mitt hjärta. Jag letade efter rosen längs vägen och hittade dörren till det lovade landet – bara tro på kärleken!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 20 =