IT FEELS LIKE SPRING!

The winter weather has spring-like qualities and I didn’t freeze when I was just wearing the blazer dress this Saturday evening. And it’s only February, totally crazy that it’s so warm here in Sweden now. I really feel like doing things that are typical things to do in the spring

And today, Monday, the sun is still shinning and it feels amazing. And I feel the vibrations of love and benevolence. If it is possible, I’m going to add more love in my life, and give away love more freely and be more benevolent and compassionate in my dealings. I’m going to take advantage of my new cycle of life and that makes me feel even more blessed, grateful and happy.

xoxo Annika

Vintervädret har vårliknande egenskaper och jag frös inte när jag bara hade på mig blazer klänningen denna lördagskväll. Och det är bara februari, helt galet att det är så varmt här i Sverige nu. Jag känner verkligen för att göra saker som är typiska saker att göra på våren.

Och idag, måndag, skiner solen fortfarande och det känns fantastiskt. Och jag känner vibrationerna av kärlek och välvillighet. Om det är möjligt kommer jag att lägga till mer kärlek i mitt liv och ge bort kärlek mer fritt och vara mer välvillig och medkännande i mina handlingssätt. Jag kommer att dra nytta av min nya livscykel och det får mig att känna mig ännu mer välsignad, tacksam och lycklig.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − sex =