IT’S ALL ABOUT QUALITY OF LIFE!

My apartment has two balconies so I have more sun than I expect to have in the city. One of them has sun in the morning until lunch and the other from afternoon to late evening. This year I will buy French furniture for the front balcony. I want two black cafe chairs and a black cafe table entirely made of metal. Then I want to decorate it with flowers, lanterns, pillows and plaids.

Longing to be able to sit on the balcony with a cup of coffee in the sunshine and just enjoy my morning coffee. It’s quality of life!

xoxo, Annika

Min lägenhet har två balkonger, så jag har mer sol än vad jag förväntar mig att ha i staden. En av dem har sol på morgonen till lunch och den andra från eftermiddag till sen kväll. Detta år kommer jag att köpa franska möbler till den främre balkongen. Jag vill ha två svarta caféstolar och ett svart cafébord helt av metall. Sedan vill jag dekorera den med blommor, lyktor, kuddar och plädar.

Längtar att kunna sitta på balkongen med en kopp kaffe i solskenet och bara njuta av mitt morgonkaffe.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − tolv =