Maybe I don’t need social media?

Maybe I don’t need social media to be successful?

I love to blog on my thoughts and how I think about life in generally, about my family, outfits, home, lifestyle, what I do or eat. And I really want every blog post to be inspiring. But it takes hours to create a blog post. You have to take good photos, write a captivating text and get readers to feel my energy and happiness over my words.

And generally in life, I have learned that the stress, the pressure and the difficulty to reach the goal never goes away while you are growing. But to embrace and fill joy during the journey this is, you will be succesfull. You just have to believe in your self no matter what you do or create. So maybe that’s my answer to my question?!

The point is that I want my readers to feel like they want to come back to my blog. But, can I do it without having to use social media in the future?

Because in the past when Facebook, Instagram and youtube didn’t exist. How did they reach out to people and actually succeeded? Did they really go home to each other for a cup of coffee instead of socializing through Facebook? Did they then talk about what they did and spread their message? Or was it so simple that people actually only read books? Oh my dear – it feels very simple, harmonious and very wonderful … hehe

xoxo, Annika

Kanske behöver jag inte sociala medier för att bli framgångsrik?

Jag älskar att blogga om mina tankar och hur jag tänker på livet i allmänhet, om min familj, kläder, hem, livsstil, vad jag gör eller äter. Och jag vill verkligen att varje blogginlägg ska vara inspirerande. Men det tar timmar att skapa ett blogginlägg. Du måste ta bra bilder, skriva en fängslande text och få läsare att känna min energi och lycka över mina ord.

Generellt i livet har jag lärt mig att stressen, trycket och svårigheten att nå målet aldrig går bort medan du växer. Men att omfamna och fylla glädje under resan så kommer du att bli framgångsrik. Du måste bara tro på dig själv oavsett vad du gör eller skapar. Så kanske det är mitt svar på min fråga?!

Poängen är att jag vill att mina läsare ska känna att de vill komma tillbaka till min blogg utan att behöva använda sociala medier i framtiden.

Och förr i tiden när Facebook, Instagram och Youtube inte existerade. Hur nådde de då ut till människor och faktiskt lyckades? Åkte de verkligen hem till varandra på en kopp kaffe istället för att umgås via Facebook? Pratade de då om vad de gjorde och på så sätt spreds deras budskap? Eller var det så enkelt att människor faktiskt bara läste böcker? Åh herregud – det känns väldigt enkelt, harmoniskt och alldeles underbart…hehe

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 9 =