My Christmas gift!

Every year, I get a bag for Christmas from my parents. Last year I got the classic handbag from, Lauren Ralph Lauren. The bag is so beautiful. I was so happy with that bag and I’m still so in love! 

This year, I wish a bag from the danish fashion designer, Malene Birger. And this bag, Moshie, is a little smaller, B 30 cm H 22 cm. I think this bag is both trendy and classic. 

And girls, you have to show gratitude when you get expensive bags! I show my gratitude by taking good care of my handbags. So, when I don’t use the bags, I fill them with paper so they hold the shape.

xoxo, Annika

Lauren Ralph LaurenCITY – Handväska – claret

By Malene Birger – Moshie – Dark Chocolate

Varje år får jag en väska till jul från mina föräldrar. Förra året fick jag den klassiska handväskan från Lauren Ralph Lauren. Väskan är så vacker och jag blev så glad för den väskan och jag är fortfarande så kär!

I år önskar jag en väska från den danska modedesignern Malene Birger. Och den här väskan, Moshie, är lite mindre, B 30 cm H 22 cm. Jag tycker att den här väskan är både trendig och klassisk. 

Och tjejer, du måste visa tacksamhet när du får dyra väskor! Jag visar min tacksamhet genom att ta hand om mina handväskor. Så, när jag inte använder väskorna fyller jag dem med papper, så att de håller formen.

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − ett =