My dear father!

My dad is a retired painter but still has so much energy that he gladly helps to paint. So, yesterday he came home to me and showed me how to paint.  But first, we began to paint the edging on the walls white and then we painted the walls with primer. But tomorrow, I will paint all the walls alone with the nougat color that I chose and then I’m done,Yeah!

I just love spending time with my dad because we have the same humor and we always laugh so much, that feels good in my heart!

xoxo, Annika

Min pappa är en pensionerad målare men har fortfarande så mycket energi att han med glädje hjälper till att måla. Så, igår kom han hem till mig och visade mig hur man gör. Men först började vi att måla bården på väggarna vita och sedan målade vi väggarna med grund färg. Men imorgon kommer jag att måla alla väggar ensam med nougatfärgen som jag har valt och sedan är jag klar, jippi!

Jag bara älskar att spendera tid med min pappa eftersom vi har samma humor och alltid skrattar så mycket, det känns bra i mitt hjärta! 

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 5 =