My glamorous Saturday!

I have just started to painted my ceiling, one of the most daunting painting tasks that I can tackle! But, I borrowed a long handle for the paint roller from dad, so I don’t have to climb so far on the ladder to reach the ceiling – that feels good. And I just try to work in small square sections, a little at a time.

And you know what?
– My ceiling looks amazing so far!

So, I’m really proud of myself and the happiness I feel within me is indescribable.

xoxo, Annika

Jag har just börjat måla mitt tak, en av de mest skrämmande målningsuppgifterna som jag kan ta itu med! Men, jag fick låna ett långt skaft för färg rullen från pappa, så jag behöver inte klättra upp så långt på stegen för att nå taket – det känns bra. Och jag försöker bara arbeta i små fyrkantiga sektioner, lite i taget.

Och vet du vad?
– Mitt tak ser fantastiskt ut så här långt!

Så, jag är verkligen stolt över mig själv och den lyckan jag känner inom mig är obeskrivlig!

Kram Annika

2 svar på ”My glamorous Saturday!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + sju =