MY LITTLE SLICE OF HEAVEN!

I’m all alone, enjoying my own company, the couch is crazy comfy, the sun is wonderful and to hear the birds singing in the bakround really gives me happy chills. I’m so happy every day the sun is shining and I can sit here and work.

And that is one of the advantages of working from home. That I can move my office after the weather and really take advantage of the sun’s rays. The simple thing in life always gives me so much energy.

xoxo, Annika

Jag är ensam, njuter av mitt eget sällskap, soffan är galet skön, solen är underbar och att höra fåglarna som sjunger i bakgrunden ger mig verkligen lycklig chills. Jag är så glad varje dag solen skiner och jag kan sitta här och jobba.

Och det är en av fördelarna med att arbeta hemifrån. Att jag kan flytta mitt kontor efter vädret och verkligen dra nytta av solens strålar. Det enkla i livet ger mig alltid så mycket energi.

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − elva =