My new office!

Sitting with my morning coffee in the room that will be my new office. Planning the color scale and what furniture I want. I’m very feminine and romantic in myself, so I want gold details, velvet and earthy colors. I have found such a nice pink velvet chair that I will have at the desk, will be so nice.

But first, the walls will be painted white and then I will put on white decor lists on the walls.

Autumn will be so exciting with our company WELLcome, but also with our new company, which I can not tell you about right now. But so much will happen in the future and the blog will be updated daily in December.

xoxo, Annika

Sitter med mitt morgonkaffe i rummet som kommer att bli mitt nya kontor. Planerar färgskalan och vilka möbler jag vill ha. Jag är väldigt kvinnlig och romantisk i mig själv, så jag vill ha guld detaljer, sammet och jordnära färger. Jag har hittat en sådan snygg rosa sammet stol som jag kommer att ha till skrivbordet, kommer bli så snyggt.

Men först ska väggarna målas vita och sedan ska jag sätta på vita dekor listor på väggarna.

Hösten kommer att bli så spännande med vårt företag WELLcome men även med vårt nya företag, som jag inte kan berätta om just nu. Men så mycket kommer att hända framöver och bloggen kommer dagligen uppdateras i december.

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + nitton =