My new velvet curtains!

Aww I just love my new velvet curtains in my living room, they are so so beautiful! The curtains are in a luxurious heavy falling velvet with a beautiful luster that gives the room a soft feel. I chose the color beige and it became so beautiful to the walls!

The color scale in the living room will be different shades of beige, brown, gold and some silver!

I just love love it!!

xoxo, Annika

Åh jag bara älskar mina nya sammet gardiner i mitt vardagsrum, de är så så vackra! Gardinerna är i en lyxig tung fallande sammet med en vacker glans som ger rummet en mjuk känsla. Jag valde färgen beige och det blev så vackert mot väggarna!

Färgskalan i vardagsrummet kommer gå i olika nyanser av beige, brunt, guld och lite silver!

Jag bara älskar älska det!!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 5 =