MY RELATIONSHIP TO MYSELF!

I have always put a lot of energy into my relationship with myself. And I treat myself with love, respect, and compassion. The real work of learning to love myself was learning to see who I truly am and accepting it all. And I’m a woman who loves to live – no matter what! So I am absolutely sure that the thoughts that I have daily reflect on me. And I want a brilliant and a strong light around me so I feel amazing – and some clothes of course..hehe

Honestly, I believe that you can create your dream life by thinking positively and taking care of yourself. But the best thing is to take small children’s steps to reflect on who you really are and what you want with life. While doing so, you create your life, a life that you control, and it’s a wonderful feeling!

xoxo, Annika

Jag har alltid lagt mycket energi i mitt förhållande till mig själv. Och jag behandlar mig själv med kärlek, respekt och medkänsla. Det verkliga arbetet med att lära mig att älska mig, var att lära mig att se vem jag verkligen är och accepterar allt. Och jag är en kvinna som älskar att leva – oavsett vad! Så jag är helt säker på att de tankar jag dagligen har, reflekterar på mig. Och jag vill ha ett briljant och starkt ljus runt mig så jag känner mig fantastisk – och naturligtvis några kläder…hehe

Ärligt talat tror jag att du kan skapa ditt drömliv genom att tänka positivt och ta hand om dig själv. Men det bästa är att ta små barns steg för att reflektera över vem du verkligen är och vad du vill ha ut av livet. Medan du gör det skapar du ditt liv, ett liv du kontrollerar, och det är en underbar känsla!

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − tretton =