My strong talent!

I just love everything about being a business woman. And we have so many ideas and projects going on, that I really look forward to the fall. And besides all this, I’m also building up my own platform where I can delivery everything.

But the best thing about meetings, is that I have to talk and there I have my strong talent! But I also manage to listen to others, at least a few minutes … hehe

xoxo, Annika(Stockholm delivered lots of rain today – love it)

Jag bara älskar allt med att vara en affärskvinna. Och vi har så många idéer och projekt på gång att jag verkligen ser fram emot hösten. Och förutom allt detta bygger jag även upp min egna plattform där jag kan leverera allt.

Men det bästa med möten är att jag måste prata och där har jag min starka talang! Men jag hanterar också att lyssna på andra, åtminstone några minuter … hehe

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett − 1 =