One of a Kind!

We’re all a gorgeous blend of styles.

Every time my children are with me, I feel such a pride! Understanding my children’s unique personalities speaks love. So my five children’s personality should be focused and embraced. It’s good for them to have their unique threads, but it is also wise for me as a parent to help steer their strings.

So, I listen, observe and guide them but at the same time they must follow their own heart, not mine! And it’s so awesome that my five children have so different personalities – I just love it!

But something they have in common is that they are very polite and pleasant to other people! And of course it’s my credit that I have brought up such good children…hehe

xoxo, Annika

Nature reserve Sendörren.
We were completely wrong dressed but we wanted to visit Sendörren anyway. It was cold, sunny and incredibly beautiful. I love this place and I have so many beautiful memories from here.

Vi var helt fel klädd, men vi ville ändå besöka Stendörren. Det var kallt, soligt och otroligt vackert. Jag älskar denna plats och jag har så många vackra minnen härifrån.
My son Oliver and I.

Vi är alla en underbar blandning av stilar.

Varje gång mina barn är med mig, känner jag mig så stolt! Att förstå mina barns unika personligheter talar kärlek. Så mina fem barns personlighet bör fokuseras och omfamnas. Det är bra för dem att ha sina unika trådar, men det är också klokt för mig som förälder att hjälpa till att styra deras strängar.

Så, jag lyssnar, observerar och guidar dem men samtidigt så måste de följa sitt egna hjärta, inte mitt! Och det är så häftigt att mina fem barn har så olika personligheter – jag bara älskar det!

Men något de har gemensamt är att de är väldigt artiga och trevliga mot andra människor! Och naturligtvis är det min förtjänst att jag har uppfostrat sådana fina barn…hehe

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + tolv =