That’s the color of my life!

My personality has always been happy and that’s the color of my life. I paint my truth in my heart and then I follow it. So today, when I walked with Bebban on the bridge that is 1.5 kilometers long, I felt so alive, alert and happy!

I really breathe in the magic who surrounding me. And the mystery of life is not hard to understand. The only thing I have to do is open my beautiful eyes every morning, put a smile on my face and start living…

xoxo, Annika

Min personlighet har alltid varit glad och det är färgen i mitt liv. Jag målar min sanning i mitt hjärta och sedan följer jag den. Så idag, när jag gick med Bebban på bron som är 1,5 kilometer lång, kände jag mig så levande, alert och lycklig!

Jag andas verkligen in magin som omger mig. Och livets mysterium är inte svårt att förstå. Det enda jag behöver göra är att öppna mina vackra ögon varje morgon, sätta ett leende på mina läppar och börja leva…

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 14 =