The feeling that surrounds me!

I’ve had so much to do with our new company that time just flies away.  But it’s so fun and we are very happy that it’s going so well for us. Wedding fair and other trips are planned, so lots of funny things will happen. And when I’ve got routines and balance in my everyday life, I will also blog daily.

I just love the feeling that surrounds me right now and I’m so grateful – life is the best!

xoxo, AnnikaJag har haft så mycket att göra med vårt nya företag att tiden bara flyger iväg. Men det är så roligt och vi är väldigt glada att det går så bra för oss. Bröllopsmässa och andra resor är planerade, så det är mycket roligt som kommer att hända. Och när jag har fått in rutiner och balans i min vardag, så kommer jag även att blogga dagligen.

Jag älskar känslan som omger mig just nu och jag är så tacksam – livet är bäst!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 10 =