The perfect life!

I have always wanted to live a simple and a healthy good life, filled whit love. But I knew when I was little that I have to go deep, before I could have it. I have to explore uncomfortable things inside me and ask me questions, why?

I never wanted to fear fear, but when I was little I did. But now I embrace fear as a part of life, but I never let fear take over anymore!

Instead, I fill my life with passion, passion for everything I do and breathe for, and it makes my heart feel so good!

I avoid to feel stress, I avoid to let in the wrong energy, I avoid everything that I don’t need in my life. Because I can! I’m the one who decide how I live my life! 

And I love my life that I have created. So the long journey I have behind me, has result in a very happy, healthy and joyful Annika.

Nothing is impossible! 

xoxo, Annika

Jag har alltid velat leva ett enkelt och hälsosamt gott liv, fylld med kärlek. Men jag visste när jag var liten att jag måste gå djupt innan jag kunde få det. Jag måste utforska obehagliga saker inuti mig och fråga mig frågor, varför?

Jag ville aldrig frukta rädsla, men när jag var liten gjorde jag det. Men nu omfamnar jag rädsla som en del av livet, men jag låter aldrig rädsla ta över längre!

I stället fyller jag mitt liv med passion, passion för allting jag gör och andas för, och det får mitt hjärta att må så bra!

Jag undviker att känna stress, jag undviker att släppa in fel energier, jag undviker allt som jag inte behöver i mitt liv. Eftersom jag kan! Jag är den som bestämmer hur jag lever mitt liv.

Och jag älskar mitt liv som jag har skapat. Så den långa resan jag har bakom mig, har resulterat i en mycket glad, hälsosam och lekfull Annika.

Inget är omöjligt!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =