The roof is finally done!

My dad, who is an old painter, gave me tips and advice before I started painting the roof. And it was really tough for the whole body to paint it. I really admire all painters who have this in their profession! But now I’m done and the ceiling is so beautiful white – well done, Annika!

Today, I have looked at different test colors, because tomorrow I start painting the walls. And I’m really looking forward to painting the walls, because it will change the whole room!

xoxo, Annika

Min pappa, som är en gammal målare gav mig tips och råd innan jag började att måla taket. Och det var verkligen tufft för hela kroppen att måla det. Beundrar verkligen alla målare som har detta i sitt yrke! Men nu är jag klar och taket är så vackert vitt – bra jobbat, Annika!

Idag, har jag tittat på olika provfärger, för i morgon börjar jag måla väggarna. Och jag ser verkligen fram emot att måla väggarna, för det kommer att förändra hela rummet!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 20 =