There is nothing better than life!

It’s incredibly wonderfully hot here in Sweden and I’m just enjoying the sun, the water and the forest! Every day, since the summer began, I have walked 5 km and swimming / played in the warm water. Feeling like a teenager in both body and mind, crazy happy hormones sprout within me … hehe

I wish I could call my natur doctor, Henry Mikolas, and tell him he was right. After the last treatment I did with him, I would slowly but surely notice how my body changed and then I would feel like a princess. But unfortunately Henry died last year, so I can’t tell him how right he had. But I’m sure he looks down at me and laughs, can almost hear his laugh!

Actually, there is nothing better than life, so here I intend to stay forever …. hehe

xoxo, Annika

Det är otroligt underbart varmt här i Sverige och jag bara njuter av solen, vattnet och skogen! Varje dag, sedan sommaren började har jag gått 5 km och simmat/lekt i det varma vattnet. Känner mig som en tonåring i både kropp och sinne, galet lyckliga hormoner spritter inom mig…hehe

Önskade att jag kunde ringa min naturläkare, Henry Mikolas, och berätta att han hade så rätt. Att efter den sista behandlingen som jag gjorde hos honom, så skulle jag sakta men säkert märka hur min kropp förändrades och sedan skulle jag må som en prinsessa. Men tyvärr så dog Henry förra året, så jag hann inte berätta hur rätt han hade. Men jag är säker på att han tittar ner på mig och ler, kan nästan höra hans skratt! 

Faktiskt, det finns inget bättre än livet, så här tänker jag stanna för evigt….hehe

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 2 =