To work from home!

I work in our family company, WELLcome, and it’s an incredibly glamorous job. I have a beautiful comfortable workplace on a sheepskin on the floor. I work in my onepiece with Christmas socks on my feet, I’m so stylish!

And I always have fun with myself, so working alone from home is no problem for me. Indeed, everything here in life is so exciting, so I have a lot to tell myself…hehe

xoxo, Annika

Jag jobbar i vårt familjeföretag, WELLcome, och det är ett otroligt glamoröst jobb. Jag har en vacker bekväm arbetsplats på en fårskinn på golvet. Jag jobbar i min Onepiece med julstrumpor på mina fötter, jag är så snygg!

Och jag har alltid kul med mig själv, så att jobba ensam hemifrån är inget problem för mig. Faktum är att allt här i livet är så spännande, så jag har mycket att berätta för mig själv … hehe

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 5 =