WHAT CUTENESS LOOKS LIKE!

Immediately I change my tone and talk so sweetly with them while I lie down on the floor. It’s no accident that every ”cuteness cue” is intrinsically tied to human babies and puppies. I just want to kiss and cuddle with them when I get the chance.

Besides dogs and babies, there is one more thing that makes me change the tone, want to cuddle and kiss him. But he is not as hairy as the dogs, he is tall, has two legs and arms, can talk and he is so handsome – my man … hehe

xoxo, Annika

Omedelbart byter jag min tonläge och pratar så sött med dem medans jag ligger på golvet. Det är ingen slump att varje ”söthet söt” i grunden är knuten till mänskliga bebisar och valpar. Jag vill bara pussa och gosa med dem när jag får chansen.

Förutom hundar och spädbarn finns det en sak till som gör att jag ändrar tonen, vill gosa och kyssa honom. Men han är inte lika hårig som hundarna, han är lång, har två ben och armar, kan prata och han är så snygg – min man … hehe

Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 3 =