What to buy this summer!

My usual love of flirty, femininity continues.

I have really fallen in love with puff sleeves with the light chiffons. The fabric, chiffon, is so beautiful because it gives a transparent appearance. So the small white top is a must in my summer wardrobe. Something I also love is a front blouse with square neck and a long-sleeved Bardot top – so elegant.

I just love clothes and to switch it up again tomorrow, making every day, night and everything in-between gives me so much joy and happiness!

xoxo, Annika

Min vanliga kärlek till flirtig, femininitet fortsätter.

Jag har verkligen blivit kär i puffärmar i de lätta chiffonerna. Tyget, chiffong, är så vackert eftersom det ger ett öppet utseende. Så den lilla vita toppen är ett måste i min sommar garderob. Något jag också älskar är en främre blus med fyrkantig hals och en långärmad bardot top – så elegant.

Jag bara älskar kläder och byta igen imorgon, göra det varje dag, natt och allt däremellan ger mig så mycket glädje och lycka!

Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 14 =